Μεταμόσχευση Μαλλιών
PDF Εκτύπωση E-mail

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία μορφή ιατρικής τέχνης που βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο του πλαστικού χειρουργού. Σε αντίθεση όμως με κάποιον άλλο δημιουργό, στην μεταμόσχευση μαλλιών δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή, γιατί ο ειδικός πλαστικός χειρουργός έχει μόνο μία ευκαιρία να κάνει το σωστό. Και δυστυχώς οι εξειδικευμένοι στην μεταμόσχευση μαλλιών είναι λίγοι, με αποτέλεσμα τις πολλές αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών που γύρισαν και γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω την εξέλιξη σε αυτό τον τομέα.

Ο Παντελής Βάλβης είναι ένας εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός, ο οποίος ασχολείται από το 1995 με την μεταμόσχευση μαλλιών.

Έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

Είναι σε θέση να διορθώσει ακόμη και παλιά αποτυχημένα στάδια μεταμόσχευσης  μαλλιών.

Γνωρίζει όλες τις νέες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζονται παγκοσμίως.

Είναι πολύ γνωστός για τα απόλυτα φυσικά αποτελέσματα στην μεταμόσχευση μαλλιών. Έχει μοναδικό, ανθρώπινο, ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους για μεταμόσχευση μαλλιών, προτείνοντας λύσεις που καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες, με ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στην μεταμόσχευση μαλλιών.

Μία επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Η VIP Hair Clinic σας ανοίγει το δρόμο σε ένα φυσικό, σταθερό στο χρόνο και παράλληλα εκπληκτικό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζονται είναι σύγχρονες και παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Κάντε την μεταμόσχευση μαλλιών για να ξαναβρείτε τα χαμένα μαλλιά σας! Κλείστε ένα ραντεβού με τον Πλαστικό Χειρουργό τώρα! Σίγουρα θα είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχετε πάρει για τον εαυτό σας. Πεποίθησή μας είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ο Πλαστικός Χειρουργός μπορεί να σας δεχθεί για την μεταμόσχευση μαλλιών στα γραφεία της VIP Hair Clinic στον Πειραιά οδός Κουντουριώτου 127 και Τσαμαδού γωνία, (τηλέφωνο210-4226070, κιν. 6977308066) καθημερινά 7-9 μ.μ. και στο γραφείο του στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 6-7 μ.μ., μετά από ραντεβού (τηλέφωνο 210-4809000).

Οι επεμβάσεις γίνονται  στην Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν στο Νέο Φάληρο καθώς και στο ABH στην Γλυφάδα.

Η πρώτη επίσκεψη και η συζήτηση με τον γιατρό είναι δωρεάν.

 

 

Τίτλοι: Διευθυντής της Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Metropolitan Hospital

Iδρυτής της VIP Hair Clinic κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών

Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Mέλος του ISHRS (International Society of hair Restoration Surgery).

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

- Κλινική San Donato του Μιλάνου

- Athens Beverly-Hills Medical Group

- Συνεργάτης Μαιευτηρίου ΡΕΑ

 

 

ΑΡΧΕΣ:

- Ασφάλεια του ασθενούς

- Εγγυημένο αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση μαλλιών

- Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα

- Φυσική εμφάνιση

- Κριτική χρήση της νέας τεχνολογίας

- Απόλυτη εχεμύθεια

 

Γιατί να επιλέξετε την VIP Hair Clinic;

Όπως τα γονίδια έτσι και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι είναι και η απώλεια των μαλλιών σας. Συνεπώς, μόνο εμείς πρέπει να σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο ειδικό πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών ειδικά για εσάς.


Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών;

Σε αυτή την ερώτηση μπορεί να σας απαντήσει μόνο ο πλαστικός χειρουργός. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από τον ίδιο ανάλογα

- με τον βαθμό της αραίωσης των μαλλιών,

- την πυκνότητα της δότριας περιοχής,

- το σχήμα του προσώπου του ενδιαφερόμενου,

- το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών

- και την ηλικία.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες που ποικίλλουν σε κάθε περίπτωση, συνδιάζονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση μαλλιών, ανάλογα φυσικά με την πυκνότητα και την ελαστικότητα της δότριας περιοχής, την έκταση της περιοχής κάλυψης αλλά και τις ρεαλιστικές προσδοκίες που αναμένονται.

Η Χειρουργική Ομάδα του κ. Βάλβη είναι υψηλής ποιότητας και αποτελείται από δύο εξειδικευμενους στην μεταμόσχευση μαλλιών πλαστικούς χειρουργούς, δερματοχειρουργό, αναισθησιολόγους και ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μικροσκόπια στερεοσκοπικής ανάλυσης.
 

 

Τελευταία παγκόσμια καινοτομία της κλινικής μας είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα ανώδυνης έγχυσης της τοπικής αναισθησίας U225 στην μεταμόσχευση μαλλιών καθώς και η χρήση νεότερων τοπικών αναισθητικών που εξουδετερώνουν ολοκληρωτικά τον διεγχειρητικό και μετεγχειρητικό πόνο.

 

 


 

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να μας επιλέξετε είναι η συνεργάτης μας στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων, η οποία θεωρείται από τις καλύτερες  παγκοσμίως (20ετής εμπειρία στην μεταμόσχευση μαλλιών ).